• English
  • No products in the cart.
  /  Livrare și Returnare

Modalități și termeni de livrare

Plata pentru produse și livrare poate fi achitată în 2 modalități prin card visa sau mastercard pe site sau ramburs la primirea coletului.

Termenul de livrare este de 4-5 zile lucrătoare, în dependență de stocul disponibil.

În țară  livrarea se efectuează cu următoarele servicii de curierat:

FAN Courier  – tariful de la 11 lei 

*Livrare direct la domiciliu

Politica de returnare

Oferim o garanție de 14 de zile pentru returnarea banilor pentru articolele care le vindem pe www.educards.ro. Vă rugăm să ne contactați pe pagina noastră de contact sau prin telefon la nr de contact +37360644336  pentru a ne anunța dacă doriți să returnați un produs cumpărat care nu vă satisface complet . Va trebui să fie într-o stare complet nouă și neutilizată și în ambalaj original, care este, de asemenea, intact. Costurile de expediere a returului vor fi la responsabilitatea cumpărătorului , fiind cu un număr de urmărire pentru a preveni pierderea produsului.

Toate produsele noastre sunt sigilate sau împachetate în scopuri igienice și de protecție a mărfurilor. Când primim articolul în siguranță într-o stare 100% neutilizată, vom procesa rambursarea integral in termen de 5 zile lucrătoare.

Dacă articolul ajunge deteriorat, vă vom contacta în termen de 48 de ore, astfel încât să puteți ridica o disputa cu compania de transport.

Nu oferim nici o garanție de rambursare, de fapt, noi o să întrebăm întrebări despre produs si serviciu și tot ce așteptăm este că veți fi corecți în schimb. Pentru a ne păstra cheltuielile mici și pentru a minimiza abuzul față de sistemul de rambursare pe care îl avem

prezentăm mai jos termenii și condițiile de rambursare.

Când efectuați o achiziție pe site-ul nostru www.educards.ro  sunteți De acord cu condițiile.

Nu putem accepta retururi pentru niciun articol după 14 de zile de la cumpărare iar produsele cu motivul schimbării părerii trebuie returnate într-o stare 100% nouă.

Nu există o taxă pentru primirea  returului înapoi în depozit, astfel dacă produsul va fi primit într-o stare nouă atunci vă putem întoarce banii integral sau înlocuirea cu alt produs de aceeași sumă de bani sau cu unul prin adăugarea de diferență din partea dvs sau prin restituirea banilor diferență din partea noastră.

Pentru articolele defecte, va trebui să accesați pagina Contactați-ne și să ne explicați problema pe care o experimentați. Dacă problema se datorează faptului că ceva sosește deteriorat, vom face o cerere de la tine cu imagini sau/și video cu produsul deteriorat. Dacă este cu o baterie electrică dispozitivul operat sau are altă problemă funcțională, vă vom solicita un videoclip pe care îl puteți pur și simplu înregistra pe telefonul mobil sau tabletă etc. Un scurt videoclip care explică problema este totul de ce este nevoie. Acest lucru va fi apoi transmis echipei noastre de garanție, care va evalua și va reveni înapoi la dvs. în termen de 5 zile lucrătoare. De acolo, dacă produsul se dovedește a fi defect, vă vom înlocui cu unul funcțional. Dacă aveți o problemă tehnică care vă împiedică de la utilizarea produsului, în majoritatea cazurilor îl vom putea rezolva împreună. Dacă nu putem rezolva problema și nu reușiți să obțineți beneficiul produsului, o să îl înlocuim sau o să vă  rambursăm banii în întregime.

Ne rezervăm dreptul de a refuza o cerere de rambursare dacă considerăm că politica noastră de rambursare în vigoare  este abuzată  sau că clientul va continua să utilizeze produsul încălcând drepturi de proprietate.

Mai presus de toate, dacă faceți o cerere pentru o rambursare, căutăm informații de la dvs. care ne vor conduce să îmbunătățim produsul, să modificăm informațiile despre produs sau să livrăm un produs îmbunătățit pentru experiența clientului. Dacă sunteți nefericit, vrem să știm de ce.

Garanția noastră are două funcții: să ne ajute în îmbunătățirea continuă a produselor și serviciilor și pentru a menține loialitatea clienților noștri. Având în vedere acest lucru, noi sperăm  că ne veți anunța dacă nu sunteți mulțumit de produsele sau serviciile noastre și să ne oferiți șansa de a corecta lucrurile. Dacă un produs nu vă satisface nevoile, vrem să știm de ce. Dacă sunteți nemulțumiți de serviciul nostru, vrem să știm de ce.