• English
  • No products in the cart.
  /  Termeni și Condiții

TERMENII ȘI CONDIȚIILE SITE-ULUI

Site-ul www.educards.ro (în continuare „site”), dedicat serviciilor de procurare a produselor educative pentru copii în mediul online, aparține companiei WOODNAME  SRL. Prin utilizarea site-ului www.educards.ro acceptați Termenii și Condițiile prezentate în continuare.

DESPRE NOI
EDUCARDS – NE JUCĂM INTELIGENT!

Salut! Suntem echipa Educards și facem parte din compania WOODNAME SRL.

Am format echipa ca urmare a confruntării cu problemele ce țin de educația și grija copiilor noștri, în contextul în care, ei fiind privați de activitățile didactice ale grădinițelor și școlilor, nouă, părinților, ni s-a atribuit o implicare exclusivă în procesul de pregătire și învățare. Atunci am decis să creăm produse destinate transformării instruirii într-o aventură distractivă și interactivă pentru copii, care să le mențină entuziasmul și dedicația timp îndelungat, iar părinților să le fie un ajutor de izbândă în canalizarea productivă a energiei și valorificarea potențialelor acestora.

Jocurile noastre promovează metoda învățării prin joc, care este o strategie didactică de amploare în zilele noastre datorită eficienței imbatabile demonstrate în practicile pedagocice, întru-cât oferă copilului oportunități de dezvoltare, nu numai la nivel cognitiv, ci și la nivel emoțional. 

Susținem idea că copiii secolului XXI au nevoie nu numai de cunoștințe bazale, ci și de abilitatea de a gândi ”în afara cutiei” – de a analiza coerent un conținut, a-l integra în contexte noi, a crea conținuturi noi și a le evalua; altfel spus, să cultive  flexibilitatea cognitivă ca să poată asimila și acomoda informații noi întâlnite pe tot parcursul vieții. 

Totuși, pe lângă utilitate, suntem motivați să oferim copiilor emoții frumoase în cea mai luminoasă și magică parte a vieții lor, când totul e trăit la maximă intensitate și curiozitate, iar zâmbetul lor de exaltare este victoria cea mai mare a părinților!

TERMENI ȘI CONDIȚII

Vă rugăm să acordați timp pentru a citi acești termeni și condiții.

 Prin utilizarea site-ului, a serviciilor oferite și produselor noastre sunteți de acord cu site-ul web și acești termeni și condiții.

Dacă achiziționați produse prin intermediul site-ului nostru web, vor exista termeni suplimentari și condiții referitoare la cumpărare. Vă rugăm să vă asigurați că sunteți de acord cu acești termeni și condiții, pe care vi se va indica să le citiți înainte de a efectua achiziția.

Site-ul https://educards.ro/ și tot ce acesta include îi aparțin în întregime companiei WOODNAME SRL 

DEFINIȚII

Serviciile – înseamnă achiziționarea de produse de pe site-ul nostru web

Site – web-site, ce aparține Proprietarului având adresa în rețeaua Internet www.educards.ro, cu ajutorul căreia Utilizatorul poate efectua cumpărarea produsului solicitat

Utilizator (Dumneavoastră) – persoană fizică, cu vârsta de 14 ani si mai mult (art. 27 al Codului Civil), în deplinătatea facultăților mintale, utilizând site-ul dat și/sau alte instrumente ale acestuia, sunteți de acord cu condițiile Ofertei publice, îndeplinind toate condițiile acesteia descrise mai jos

Cumpărător – Utilizator, ce a efectuat o cumpărătură pe site-ul www.educards.ro

Vânzător – persoană juridică, care plasează pe Site informații cu privire la produsele și serviciile ce sunt de vânzare. Vânzător poate fi atât Administrația cât și oricare altă persoană împuternicită de către Administrație de a publica informații cu privire la vânzarea produselor sau/și serviciilor. Numele Vânzătorului este indicat în documentele de primire predare a produsului către Cumpărător

Produs – produse, servicii, bunuri materiale și bunuri de alte tipuri, despre care informația este publicată pe Site

Comandă – Adresarea Utilizatorului prin intermediul Site-ului, către Vânzător, cu rugămintea de a efectua vânzarea produsului, de asemenea totalizarea produselor indicate în comandă

Beneficiar – persoana indicată de către Plătitor în formularul comenzii, în calitate de persoană împuternicită de a primi produsul. Dacă nu este indicat în formular altfel, atunci Beneficiarul este PlătitorOfertă – informații cu privire la produs, publicate de către Vânzător pe Site, care includ toate datele cu privire la produs, la preț, la modalități de plată și livrare, informație cu privire la reduceri și oferte promoționale, precum și alte condiții cu privire la cumpărarea produsului. Condițiile Ofertelor, plasate pe Site, sunt stabilite de către Vânzător. Oferta reprezintă informația cu privire la condițiile posibile de cumpărare a produsului

EXACTITATEA CONȚINUTULUI

Am luat grija și măsurile de precauție adecvate pentru a ne asigura că informațiile pe care le oferim pe acest site web sunt corecte. Cu toate acestea, nu putem garanta și nici nu acceptăm răspunderea legală care rezultă din sau este legată de acuratețea, fiabilitatea, moneda sau completitudinea la orice conținut pe acest site web sau pe orice alt site conectat.

Informațiile conținute pe acest site web nu ar trebui să înlocuiască sfatul profesioniștilor

UTILIZARE

Site-ul Web este pus la dispoziție pentru utilizarea dvs, cu privire la acceptarea și conformitatea dvs cu acești termeni și condiții. Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord cu acești termeni și condiții.

Sunteți de acord că veți utiliza acest site web în conformitate cu toate localitățile, statul, legile, regulile și reglementările naționale și internaționale.

Sunteți de acord că nu veți utiliza și nu veți permite sau autoriza nicio terță parte să utilizeze Site-ul web pentru orice scop ilegal, defăimător, hărțuitor, abuziv, fraudulos sau într-un mod obscen sau în orice alt mod necorespunzător sau într-un mod care intră în conflict cu Site-ul web sau serviciile. 

Dacă contribuiți la forumul nostru (dacă există) sau faceți comentarii publice pe acest site web sau despre acest site web oriunde altundeva care sunt, în opinia noastră, defăimătoare, hărțuitor, abuziv, fraudulos sau obscen sau în orice alt mod inadecvat sau care în conflict cu site-ul web sau cu serviciile oferite, atunci putem, la discreția noastră, să refuzăm publicația unui astfel de comentariu și sau eliminarea de pe site-ul web.

Ne rezervăm dreptul de a refuza sau înceta serviciul oricui, în orice moment, fără notificare sau motiv.

PAROLE ȘI SETĂRI

Sunteți responsabil pentru menținerea confidențialității parolelor și detaliilor de autentificare și pentru toate activitățile desfășurate sub parola și date de conectare.

INDEMNIFICARE PENTRU PIERDERE ȘI DAUNE  

Sunteți de acord  și ne garantați să ne mențineți inofensivi pentru și împotriva oricărei și tuturor răspunderilor sau cheltuielile generate de sau în orice mod legate de utilizarea dvs. de către acest site web sau/si a serviciilor sau a informațiilor oferite pe acest site web, inclusiv orice răspundere sau cheltuială care decurge din toate creanțe, pierderi, daune (efective și ulterioare), procese, hotărâri, cheltuieli de judecată și taxe de avocat de orice fel și natură suportate de dvs. sau de orice terță parte prin intermediul dvs.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI DREPTURI DE AUTOR

Deținem drepturile de autor asupra conținutului acestui site web, inclusiv a tuturor aspectelor încărcate, a aspectului site-ului , date, grafică, articole, conținut, coduri, știri, tutoriale, videoclipuri, recenzii, forum, blog, postări și baze de date conținute pe site sau în legătură cu serviciile.

Mai precis, nu trebuie să utilizați sau să reproduceți materialele noastre cu drepturi de autor în scopuri comerciale cu excepția cazului în care ne-am convenit în mod expres, caz în care vă putem cere să semnați un contract. 

Dacă doriți să utilizați conținut, imagini sau altele din proprietatea noastră intelectuală, trebuie să trimiteți cererea dvs. către noi la următoarea adresă de e-mail: office@edu-cards.com

MĂRCI COMERCIALE

Mărcile comerciale și siglele conținute pe acest site web sunt mărci comerciale ale WOODNAME SRL .

Utilizarea acestor mărci este strict interzisă, cu excepția consimțământului nostru expres și scris.

LEGĂTURI LA SITE-URI EXTERNE

Acest site web poate conține linkuri care vă direcționează în afara acestui site web. Aceste legături sunt furnizate pentru confortul dvs. și nu sunt o indicație expresă sau implicită că noi susținem  sau aprobăm site-ul web conectat, conținutul acestuia sau orice site web asociat, produs sau serviciu. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru pierderi sau daune care rezultă din sau în legătură cu dumneavoastră prin utilizarea acestor site-uri. 

Puteți face link către articolele noastre sau pagina principală. Cu toate acestea, nu ar trebui să furnizați un link care sugerează orice asociere cu respectul nostru față de site-ul dvs fară aprobare din partea noastră cu privire la site-ul dvs. web dacă nu am convenit în mod expres în scris. Este posibil să ne retragem consimțământul pentru conectarea dvs. cu site-ul nostru în orice moment prin notificare către dvs.

LIMITARE A RĂSPUNDERII

Ne asumăm responsabilitatea pentru acuratețea conținutului de pe acest site web în legătură cu serviciile noastre cît și de navigarea pe acest site web. Declarațiile sunt făcute cu titlu general de prezentare. Toate serviciile noastre sunt furnizate fără garanție, cu excepția oricăror garanții furnizate de lege. Nu suntem răspunzători pentru nici un fel de daune suferite ca urmare a utilizării produselor noastre după livrare.

LEGEA APLICABILĂ

Acești termeni și condiții sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România.

Ne păstrăm dreptul de a iniția proceduri împotriva dvs. pentru încălcarea acestor Termeni și Condiții, în orașul Iași din România.

SATISFACȚIE GARANTATĂ / SERVICIUL SUPORT

Educards  se străduiește să ofere produse de cel mai înalt standard pentru a garanta satisfacția ta completă.

Dacă din orice motiv nu sunteți complet mulțumit de achiziția dvs. sau de serviciul nostru, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau pe pagina Contactați-ne în termen de 7 zile de la cumpărare și noi vom încerca să remediem situația, vom emite o rambursare sau o să vă înlocuim produsul dacă se dovedește că este defect.

Consultați politica noastră de rambursare de mai jos.

POLITICA DE RETURĂRI ȘI RAMBURSURI

Oferim o garanție de 14 de zile pentru returnarea banilor pentru articolele care le vindem pe www.educards.ro. Vă rugăm să ne contactați pe pagina noastră de contact sau prin telefon la nr de contact +37360644336  pentru a ne anunța dacă doriți să returnați un produs cumpărat care nu vă satisface complet . Va trebui să fie într-o stare complet nouă și neutilizată și în ambalaj original, care este, de asemenea, intact. Costurile de expediere a returului vor fi la responsabilitatea cumpărătorului , fiind cu un număr de urmărire pentru a preveni pierderea produsului.

Toate produsele noastre sunt sigilate sau împachetate în scopuri igienice și de protecție a mărfurilor. Când primim articolul în siguranță într-o stare 100% neutilizată, vom procesa rambursarea integral in termen de 5 zile lucrătoare.

Dacă articolul ajunge deteriorat, vă vom contacta în termen de 48 de ore, astfel încât să puteți ridica o disputa cu compania de transport.

Nu oferim nici o garanție de rambursare, de fapt, noi o să întrebăm întrebări despre produs si serviciu și tot ce așteptăm este că veți fi corecți în schimb. Pentru a ne păstra cheltuielile mici și pentru a minimiza abuzul față de sistemul de rambursare pe care îl avem

prezentăm mai jos termenii și condițiile de rambursare.

Când efectuați o achiziție pe site-ul nostru www.educards.ro  sunteți De acord cu condițiile.

Nu putem accepta retururi pentru niciun articol după 14 de zile de la cumpărare iar produsele cu motivul schimbării părerii trebuie returnate într-o stare 100% nouă.

Nu există o taxă pentru primirea  returului înapoi în depozit, astfel dacă produsul va fi primit într-o stare nouă atunci vă putem întoarce banii integral sau înlocuirea cu alt produs de aceeași sumă de bani sau cu unul prin adăugarea de diferență din partea dvs sau prin restituirea banilor diferență din partea noastră.

Pentru articolele defecte, va trebui să accesați pagina Contactați-ne și să ne explicați problema pe care o experimentați. Dacă problema se datorează faptului că ceva sosește deteriorat, vom face o cerere de la tine cu imagini sau/și video cu produsul deteriorat. Dacă este cu o baterie electrică dispozitivul operat sau are altă problemă funcțională, vă vom solicita un videoclip pe care îl puteți pur și simplu înregistra pe telefonul mobil sau tabletă etc. Un scurt videoclip care explică problema este totul de ce este nevoie. Acest lucru va fi apoi transmis echipei noastre de garanție, care va evalua și va reveni înapoi la dvs. în termen de 5 zile lucrătoare. De acolo, dacă produsul se dovedește a fi defect, vă vom înlocui cu unul funcțional. Dacă aveți o problemă tehnică care vă împiedică de la utilizarea produsului, în majoritatea cazurilor îl vom putea rezolva împreună. Dacă nu putem rezolva problema și nu reușiți să obțineți beneficiul produsului, o să îl înlocuim sau o să vă  rambursăm banii în întregime.

Ne rezervăm dreptul de a refuza o cerere de rambursare dacă considerăm că politica noastră de rambursare în vigoare  este abuzată  sau că clientul va continua să utilizeze produsul încălcând drepturi de proprietate.

Mai presus de toate, dacă faceți o cerere pentru o rambursare, căutăm informații de la dvs. care ne vor conduce să îmbunătățim produsul, să modificăm informațiile despre produs sau să livrăm un produs îmbunătățit pentru experiența clientului. Dacă sunteți nefericit, vrem să știm de ce.

Garanția noastră are două funcții: să ne ajute în îmbunătățirea continuă a produselor și serviciilor și pentru a menține loialitatea clienților noștri. Având în vedere acest lucru, noi sperăm  că ne veți anunța dacă nu sunteți mulțumit de produsele sau serviciile noastre și să ne oferiți șansa de a corecta lucrurile. Dacă un produs nu vă satisface nevoile, vrem să știm de ce. Dacă sunteți nemulțumiți de serviciul nostru, vrem să știm de ce.

Politica de Confidențialitate

Site-ul www.educards.ro (în continuare „site”), dedicat serviciilor de procurare a produselor educative pentru copii în mediul online, aparține companiei WOODNAME  SRL. Prin utilizarea site-ului www.educards.ro acceptați Politica de confidențialitate, prezentat în continuare.

1. Vă respectăm confidențialitatea

1.1 WOODNAME SRL  vă respectă dreptul la confidențialitate și se angajează să protejeze confidențialitatea clienților și a vizitatorilor site-ului nostru web. 

1.2 „Informații personale”: sunt informațiile pe care le deținem, care pot fi identificate ca fiind despre dvs.

2. Colectarea informațiilor personale

2.1 WOODNAME SRL, din când în când, primește și stochează informații personale trimise de dvs pe site-ul nostru, sau care au fost primite în alte forme.

2.2 Puteți furniza informații de bază, cum ar fi numele dvs. numărul de telefon, adresa și adresa de e-mail pentru a ne permite să trimitem informații, să furnizăm actualizări și să procesăm produsul dvs. sau comandă sau serviciul. Putem colecta informații suplimentare în alte momente, inclusiv dar nu limitat la, atunci când oferiți feedback, când furnizați informații despre persoana dvs. sau afaceri, schimbați conținutul sau preferința de e-mail, răspundeți la sondaje și/sau promoții, oferți informații financiare sau despre cardul de credit sau comunicați cu personalul nostru.

2.3 În plus, putem colecta și alte informații pe care le furnizați în timp ce interacționați cu noi.

3. Cum colectăm informațiile dvs. personale

3.1 WOODNAME SRL colectează informații personale de la dvs. într-o varietate de moduri, inclusiv atunci când interacționați cu noi electronic sau personal, când accesați site-ul nostru web și când vă oferim serviciile noastre. Este posibil să primim informații personale de la terți. Dacă o facem, o vom proteja așa cum este stabilit în Politica de confidențialitate.

4. Utilizarea informațiilor dvs. personale

4.1 WOODNAME SRL pot utiliza informații personale colectate de la dvs. pentru a vă furniza cu informații, actualizări și serviciile noastre. De asemenea, vă putem face cunoștință cu noile noastre produse, servicii și oportunități suplimentare disponibile pentru dvs. Putem folosi informațiile dvs personale pentru a ne îmbunătăți produsele și serviciile și pentru a vă înțelege mai bine necesitățile.

4.2 WOODNAME SRL vă pot contacta prin varietate de modalități, inclusiv, dar nu limitat la telefon, e-mail, SMS sau poștă.

5. Divulgarea informațiilor dvs. personale

5.1 Putem dezvălui informațiile dvs. personale oricăruia dintre angajații noștri, manageri, asigurători, consilieri profesioniști, agenți, furnizori sau subcontractanți, în măsura în care este rezonabil, necesare în scopurile stabilite în prezența politică, informațiile personale sunt furnizate numai către un terț atunci când este necesar pentru furnizarea serviciilor noastre.

5.2 Este posibil să avem nevoie din când în când să dezvăluim informații cu caracter personal pentru a ne conforma unei prevederi legale, cum ar fi legea, reglementarea, ordonanța judecătorească, citația, mandatul, în cursul unei proceduri legale sau ca răspuns la o cerere a agenției de aplicare a legii.

5.3 De asemenea, putem folosi informațiile dvs. personale pentru a proteja drepturile de autor, mărcile comerciale, legale ,drepturile, proprietatea sau siguranța WOODNAME SRL www.educards.ro , a clienților sau a terților.

5.4 Furnizându-ne informații personale, sunteți de acord cu termenii acestei politici de confidențialitate și tipurile de divulgare acoperite de prezenta politică. Unde vă dezvăluim datele personale, informații către terți, vom solicita terților să respecte această politică în ceea ce privește gestionarea informațiilor dvs. personale.

6. Securitatea informațiilor dvs. personale

6.1 WOODNAME SRL se angajează să se asigure că informațiile pe care ni le furnizați sunt securizate . Pentru a preveni accesul sau divulgarea neautorizată, am pus în aplicare proceduri fizice, electronice și manageriale adecvate pentru a proteja și securiza informațiile față de abuz, interferențe, pierderi și acces neautorizat, modificare și dezvăluire.

6.2 Transmiterea și schimbul de informații se efectuează pe propria dvs răspundere. Nu putem garanta  securitatea oricăror informații pe care ni le transmiteți sau le primiți de la noi. Deși luăm măsuri pentru a proteja împotriva divulgărilor neautorizate ale informațiilor dvs ,nu vă putem asigura că informațiile personale pe care le colectăm nu vor fi dezvăluite într-un mod care este incompatibil cu această politică de confidențialitate.

8. Plângeri cu privire la confidențialitatea dvs.

8.1 Dacă aveți plângeri cu privire la practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să ne trimiteți detalii a reclamațiilor dvs. la office@edu-cards.com . Luăm plângerile foarte în serios și o să vă răspundem la scurt timp după primirea unei notificări scrise cu privire la reclamația dvs.

9. Modificări ale politicii de confidențialitate

9.1 Vă rugăm să rețineți că este posibil să modificăm această politică de confidențialitate în viitor. Putem modifica acest lucru în orice moment, la discreția noastră exclusivă și toate modificările de pe site-ul nostru web fară vrio notificare . Vă rugăm să reveniți din când în când pentru a consulta politica noastră de confidențialitate.

10. Site web

10.1 Când vizitați site-ul nostru web – Când ajungeți pe site-ul nostru web  www.educards.ro putem colecta anumite informații, cum ar fi tipul browser-ului , sistemul de operare, site-ul web vizitat imediat înainte de a ajunge pe site-ul nostru, etc. informațiile sunt utilizate într-un mod agregat pentru a analiza modul în care oamenii folosesc site-ul nostru, astfel încât să ne putem îmbunătăți serviciile.

10.2 Cookie – uri – Putem folosi din când în când cookie-uri pe site-ul nostru web. Cookie-urile sunt fișiere foarte  mici pe care un site web le folosește pentru a vă identifica atunci când reveniți la un site și pentru a stoca detalii despre utilizarea dvs. de către site. Cookie-urile nu sunt programe malware care accesează sau care deteriorează calculatorul. Majoritatea browserelor web acceptă automat cookie-uri, dar puteți să alegeți să respingeți cookie-urile modificând setările dvs. web. Cu toate acestea, acest lucru vă poate împiedica de  a profita din plin de site-ul nostru. Site-ul nostru poate utiliza din când în când cookie-uri pentru a analiza traficul site-ului web și pentru a ne ajuta să oferim o experiență mai bună pentru vizitatorii site-ului web. În plus, cookie-urile pot fi utilizate pentru a difuza reclame relevante vizitatorilor site-ului web prin servicii terțe precum Google Adwords. Aceste reclame pot apărea pe acest site web sau pe alte site-uri web pe care le vizitați.

10.3 Site – uri terță parte – Site-ul nostru are din când în când legături către alte site-uri web care nu sunt deținute sau controlate de noi. Aceste legături sunt destinate numai pentru comoditatea dvs. Linkuri către terți site-uri web nu constituie sponsorizare sau aprobare a acestor site-uri web.

Comandă online!

Efectuarea comenzii o puteți face atât ca oaspete, cât și ca utilizator, înregistrându-vă
folosind o adresă de e-mail validă.

Pentru a achiziționa produsul dorit, vă invităm să urmați pașii succesivi:

1. Intrați în secțiunea ”Magazin”(1) și alegeți produsul dorit. 

2. Pentru produsele disponibile în mai multe limbi, veți accesa butonul ”Selectează opțiunile” (2).

3. Adăugați in coș produsul ales, apăsând butonul “Adaugă în coș” (3).

4. Produsele selecționate se vor depozita în coșul de cumpărături (4).

5. Pentru a finaliza comanda, accesați secțiunea ”Coș” (4), apăsați butonul “Check-out” (5).

6. Completați datele dumneavoastră de contact cât și adresa de livrare. 

7. Alegeți metoda de livrare. Informații și detalii privind opțiunile de livrare veți găsi în secțiunea ”Livrare”.

8. Alegeți opțiunea de achitare. Vă oferim posibilitatea plății online cu cardul (visa, mastercard) și contra ramburs (atunci când plătiți cash la curier).

Întreg sortimentul de produse și servicii oferite de Educards pot fi achitate cu ajutorul cardurilor bancare VISA, MasterCard. Plățile se fac printr-o conexiune securizată a sistemului Stripe. 

Plățile prin cardurile bancare, se fac în lei românești (RON) conform cursul bancar în ziua transferului, fără alte comisioane suplimentare.

Modalități și termeni de livrare

Plata pentru produse și livrare poate fi achitată în 2 modalități prin card visa sau mastercard pe site sau ramburs la primirea coletului.

Termenul de livrare este de 4-5 zile lucrătoare, în dependență de stocul disponibil.

În țară  livrarea se efectuează cu următoarele servicii de curierat:

FAN Courier  – tariful de la 11 lei 

*Livrare direct la domiciliu.

Contacte

Telefon : +37360644336
E-mail: office@edu-cards.com 

Serviciul Suport Clienți

+37360644336

Luni-Vineri

09:00-18:00